U wilt zich inschrijven bij
huisartsenpraktijk Heckman?

  • Momenteel nemen wij geen nieuwe patiënten aan buiten het hier op de kaart aangegeven gebied.
  • Welkom zijn patiënten die nieuw in Hilversum zijn komen wonen (binnen de rode grens) óf waarvan de partner reeds bij ons in de praktijk zit.
  • Heeft u al een huisarts in Hilversum en overweegt u over te stappen? Uit collegialiteit vernemen wij graag van u persoonlijk wat de reden hiervan is. Wij vragen u in dit geval eerst contact met ons op te nemen (telefonisch of per mail) voordat u zich inschrijft.

 

Hiernaast kun u zich digitaal inschrijven. Als u alle gegevens heeft ingevuld, kunt u op verzenden drukken. Naast verzenden, staat voor uw veiligheid een rekensommetje dat u tevens dient in te vullen.

Verder is het ook noodzakelijk dat u opzegt bij uw huidige arts, zodat hij/zij uw gegevens aan ons kan overdragen.

Zodra wij uw inschrijfformulier binnen hebben laten we u dat weten.

Dank u en graag tot ziens bij ons in de praktijk.

Als u verdere vragen heeft over inschrijving kunt u bel- of mailcontact opnemen met onze assistente.

LSP & uw medische gegevens

Als u onverhoopt medische zorg nodig heeft van anderen, dan is het van belang dat die andere medische zorgverlener snel bij uw gegevens kan. Hij/zij heeft dan direct inzicht in uw situatie en kan u derhalve adequaat van dienst zijn.

Om uw medische gegevens te mogen delen met andere zorgverleners en uw apotheek hebben wij uw toestemming nodig.

U kunt uw toestemming op 2 manieren geven:

1.
Via een formulier dat u HIER kunt downloaden. Print het formulier uit, vul de gevraagde gegevens in en lever het ingevulde formulier in bij de assistente van onze praktijk.

2.
U kunt ook toestemming geven via een digitaal formulier. Houd uw DigiD-inloggegevens bij de hand, want u heeft ze nodig. Klik om verder te gaan op onderstaande knop

Inschrijfformulier

14 + 1 =