Op dit moment is onze praktijk geopend voor patiënten, die zich nieuw gevestigd hebben binnen de rode arcering en nog geen huisarts hebben in Hilversum

Voor mensen buiten de rode arcering maken wij enkel uitzondering als de partner reeds is ingeschreven!

Hieronder kun u zich digitaal inschrijven. Als u alle gegevens heeft ingevuld, kunt u op verzenden drukken. Naast verzenden, staat voor uw veiligheid een rekensommetje dat u tevens dient in te vullen.

Zodra wij uw inschrijfformulier binnen hebben nemen wij op maandag of woensdag telefonisch contact met u op

Dank u en graag tot ziens bij ons in de praktijk.

LSP & uw medische gegevens

Als u onverhoopt medische zorg nodig heeft van anderen, dan is het van belang dat die andere medische zorgverlener snel bij uw gegevens kan. Hij/zij heeft dan direct inzicht in uw situatie en kan u derhalve adequaat van dienst zijn.

Om uw medische gegevens te mogen delen met andere zorgverleners en uw apotheek hebben wij uw toestemming nodig.

U kunt uw toestemming op 2 manieren geven:

1.
Via een formulier dat u HIER kunt downloaden. Print het formulier uit, vul de gevraagde gegevens in en lever het ingevulde formulier in bij de assistente van onze praktijk.

2.
U kunt ook toestemming geven via een digitaal formulier. Houd uw DigiD-inloggegevens bij de hand, want u heeft ze nodig. Klik om verder te gaan op onderstaande knop

Wij zijn streng gebonden aan de AVG regels met betrekking tot uw privacy. Wilt u weten wat dat inhoudt, kijk dan op onze pagina Privacy.

Inschrijfformulier

Geeft u toestemming voor inzage in uw EPD en LSP

2 + 4 =